Flekkerøy Kunst og Kulturlag

Vi er et lite lag når det gjelder antall medlemmer, men desto større når det gjelder aktivitet og glede. Vi har vårt «hjem» i huset på Høyfjellet, der vi har alle våre møter, medlemskvelder og de fleste av aktivitetene våre. Vi har også våre utstillinger i lokalene og besøkende kan kjøpe kunsten av veggene.

Laget arrangerer også div markeder, både på Høyfjellet og ellers i distriktet. Vi har medlemskvelder en gang i måneden, der vi har aktiviteter og jobber med diverse kreative oppgaver, spiser litt og koser oss sammen.

Vårt største arrangement hvert år, er Øyas Årlige Kunst og kulturmesse, som holdes 2. helgen i august hvert år. Vi har holdt på i ti år og messen har blitt en populær event, både for utstillere og gjester. Mellom 40 -50 utstillere ventes til årets messe.

Planene for framtiden er mange og allsidige!

Vi vil gjerne bli flere! Og vi vil gjerne ha med ungdom! Er du interessert i å bli med i en kreativ gjeng, så ta kontakt! Hvilke uttrykksform du bruker… spiller ingen rolle! Er det kultur biten du er mest opptatt av? Supert! Vil du kanskje bare være med litt fra sidelinjen? Kom igjen! Har du røttene dine i en annen kultur? Velkommen skal du være!

Medlemskontingent pr år kr 100,-

Ta kontakt! Vi ønsker oss flere fargerike medlemmer!

Vera Rønjum leder vera@ronjum.no